top of page

Reinhilde

Business Coach  -  Life Coach

Loopbaanbegeleider

Operational Excellence Director

Reinhilde is getrouwd en is trotse mama van 2 kinderen.

Na de universiteit is ze haar liefde voor de luchtvaart gevolgd. Het technische aspect ervan, wel te verstaan.

Samenwerken met haar collega's en haar team - op de werkvloer en binnen operationele projecten - en streven naar continue verbetering, is wat ze dagelijks met volle overtuiging en goesting doet. 

Teams begeleiden in de transformatie naar de beste versie van zichzelf, iedereen zijn plek, eigenheid en balans laten vinden, dat doet haar hart de laatste jaren sneller slaan, daar gaan haar ogen van stralen.

Ze heeft ondervonden dat in alles wat ze doet, zowel thuis als op het werk, ze dit wil doen vanuit haar eigen passie, kracht en talenten.
 

Omdat dit voor haar zo belangrijk is en omdat ze ervaart hoe krachtig het is om zowel op persoonlijk vlak als op het werk vanuit je eigen talenten en passie aan de slag te gaan en succes te boeken,  heeft ze dit steevast meegenomen in haar coaching en begeleiding. 

Ze wil dan ook graag haar ervaring delen en samen met jou die vonk, die 'Spark', vinden naar je inspirerende en bloeiende toekomst toe.

Screenshot_20220904-161154_Gallery_edited.jpg

Veerle

Life Coach  -  Loopbaanbegeleider

Projectarchitect

In het 6de middelbaar wist Veerle niet goed wat kiezen: psychologie, dierengeneeskunde of architectuur. Het werd architectuur, omdat dat een mooie bundeling is van enerzijds  boeiend fysica, intrigerende psychologie (hoe leeft/werkt een bouwheer, wat drijft hem en wat heeft hij nodig?) en anderzijds nog de heerlijke creativiteit, het ontwerpen, kleuren, knippen en plakken.

 

En net die elementen zal je ook kunnen terugvinden in een coaching-sessie met haar. Oké, nee, de fysica op zich misschien niet, maar het analytische aspect ervan wel.

 

Van jongs af aan is ze geboeid geweest door  wat er omgaat in 'n mens. Ze gaat niet liever dan op zoek naar iemands kern, ontdaan van sluiers en bagage.

Naast het coachen kan je haar ook nog steeds vinden als projectarchitect bij een toonaangevend bouwbedrijf in de Kempen, waar ze met veel plezier ook letterlijk bouwt aan de droom van ondernemers.

Screenshot_20220904-160400_Gallery_edited.jpg
bottom of page