top of page

Workshop op maat

Team Coaching & Zeilen

Onze combi team coaching & zeilen is een onvergetelijke ervaring die jou en je team dichter bij elkaar brengt. We koppelen het actieve aan het originele en het originele aan het inspirerende om je een fijne en leerrijke dag te bezorgen. Bovendien bepaal je zelf hoe de dagindeling eruitziet. Wij treffen dan alle voorbereidingen om er een gepersonaliseerd teambuilding & teamuitje van te maken  

Teamsessies zijn waardevol, maar het wordt nog verder verdiept als er ook iets van blijft hangen. Met de combinatie van een gestructureerde werksessie met een zeiluitje voorzie je je team van nieuwe inzichten.

Combo Zeilen 1.png

Tijdens de gepersonaliseerde teamsessie gaan we met je team samenwerken rond een specifiek thema dat je team sterker maakt– als team EN als individu. Je geeft ze zaken mee die in de onderneming van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan heldere communicatie, samenwerken, leiding geven en probleemoplossend leren denken.

Op de zeilboot deconnecteren we jou met de wereld - ook digitaal. Je stapt samen met je team op de zeilboot en gaat weer aan wal als een sterke en hechte groep. Leer je collega's pas écht door en door kennen met als decor de inspirerende Noordzee!

  • Jij en je team krijgen de kans om tijdens het zeilen bij te praten met elkaar en met de coach. Het zijn rustige momenten waaruit fijne conversaties voortvloeien. De ervaringen en conversaties zijn goede gespreksstof die jullie vervolgens verder met elkaar kunnen delen.
     

  • Tijdens het zeilen zal je al snel merken dat de aangeleerde vaardigheden van de teamsessie hier en daar aan bod komen want als stuurman hanteer je dezelfde vaardigheden die een goed presterende onderneming ook nodig heeft. Tijdens de ‘hands-on oefensessie’ staat de coach je bij en blijft deze praktijkervaring echt wel hangen.

  • Actieve teambuildingactiviteiten in de open natuur vragen wel wat mentale volharding. Je leert omgaan met nieuwe en prikkelende situaties. Zo creëer je bovendien meer zelfvertrouwen dat je mentaal en fysiek oplaadt. Het hernieuwde zelfvertrouwen versterkt de band met jou en je collega's.
     

  • Avontuurlijke activiteiten hebben - door de gelukshormonen die vrijkomen - een positief na-effect op relaties, vriendschappen, werkprestaties en ook op de balans in je leven.

 

Er zijn verschillende aanlegplaatsen om af te meren: Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Cadzand. De startplaats hangt af van het type jacht dat we gebruiken. We voorzien graag een shuttledienst tussen jouw bedrijf en de vertrekplaats als dat beter uitkomt.

 

Voor deze fantastische combinatie , werken we samen met OPTI-MUS Sailing.

Contacteer ons om deze team-dag verder vorm te geven.

bottom of page